Natte meeting 2019

De Natte Meeting 2019 is een feit en we noemen het;

"De Kaag & Braassem meeting”

Vrijdagavond 17 mei t/m zondagochtend 19 mei hebben wij voor 20 á 25 boten ligplaatsen gereserveerd in jachthaven "De Brasem” aan het Braassemermeer te Oude Wetering. Mocht u eerder arriveren, havenmeester Theo of zijn vrouw Ada zullen u verwelkomen, een plekje toewijzen en zullen u voorzien van een plaatselijke lekkernij. Laat u verrassen!

 

Na "zware” onderhandelingen zijn wij, wat het liggeld betreft, uitgekomen op een bedrag van € 1,25 per meter per nacht en zoals elke natte meeting stellen wij zelf een tijdelijk havenmeester aan die het verschuldigde liggeld bij u komt innen.

De vrijdag (17 mei) bent u geheel vrij te doen wat in u opkomt. Diverse restaurants, snackbar, winkels en kroegen zijn op loopafstand aanwezig. Bij aankomst ontvangt u een plattegrond waar deze gelegenheden zich bevinden.

Zaterdag 18 mei gaan we weer een leuke dag beleven, wat is de planning;

11.00 uur starten we met koffie en wat lekkers.

12.00 uur gaan we varend naar de lunch locatie.

13.30 uur (na de lunch) worden we geïnformeerd over het zogenaamde "witte goud” of "de koningin der groente”, de asperge. Aansluitend zal er een enkele asperge gestoken worden en wordt u in het veld voorzien van een bijbehorende "productconfrontatie”. Ook in dit dorp zullen wij verrast worden met een attentie van een lokale ondernemer. 

14.30 uur vertrekken we weer naar elders om van een kaas en wijn proeverij te gaan genieten.

17.00 uur bent u weer terug op uw boot om een uurtje bij te komen van alle indrukken die u heeft opgedaan.

18.00 uur is het "borreltijd”. Wel voor eigen rekening, dat dan weer wel.

19.00 uur zal de BBQ worden ontstoken en kunt u met de daarbij behorende salades uw maag weer vullen. Ook voor de rest van deze avond geldt ………. drank voor eigen rekening.

 

Beste leden;

Meldt u aan en geef u op via een mail naar info@crownersclub.nl met uw naam, het aantal personen, uw bootnaam en de afmetingen van uw boot.

Uw aanmelding is pas geldig nadat uw betaling van € 55,00 per persoon (14 jaar en ouder) binnen is op het u bekende rekeningnummer NL56INGB0004807884 met de vermelding natte meeting 2019. Kinderen tot 14 jaar € 30,00 per kind.

Wanneer uw aanmelding/betaling binnen is wordt u per mail op de hoogte gehouden van het exacte programma en verloop van die dag.

 

Tot zo ver, wordt vervolgt.

Groet,

John en Ellis.