Agenda

Crowners Club Natte Meeting / 25-jarig jubileumfeest 2023
 
Het Hemelvaart weekend in 2023 zal helemaal in het teken staan van een spetterende jubileum natte meeting! Van donderdag 18 tot en met zaterdag 20 mei heeft onze evenementencommissie een aaneenschakeling van interessante activiteiten georganiseerd in en rondom Dordrecht. Kijk in de speciale uitnodiging die aan alle leden is verzonden voor het gedetailleerde programma. Heeft u deze niet ontvangen, mail dit dan aan info@crownersclub.nl om alsnog een exemplaar te ontvangen. 
 
Onderstaand een summier overzicht van alle activiteiten. 
 
Donderdag 18 mei 2023, de aanvaardag
 
Er zijn ligplaatsen gereserveerd in de jachthaven van de K.D.R.& Z.V. in hartje centrum van Dordrecht. We hopen dat iedereen rond 17 uur in de haven is aangemeerd want om 20 uur wordt iedereen verwacht in 'de Soos' (de sociëteit van de jachthaven) voor koffie, thee en gebak. Hier zal de voorzitter het jubileum feest openen met een feestelijke toost. 
 
Vrijdag 19 mei 2023, de feestdag!
 
- 10 uur gezamenlijk koffie, thee en gebak in "Dordts Genoegen";
- 11 uur worden we daar opgehaald door enkele gidsen om een stadswandeling of stadsrondvaart te maken (deze worden afgewisseld), waarna we gezamenlijk gaan lunchen;
- vanaf 14.30 uur heeft u even pauze;
- 16 uur vertrekken we met de bus naar de stichting S.H.V.P. in Papendrecht (Stichting Historische Verbrandingsmotoren, www.shvp.nl), waar we starten met een hapje en een borreltje;
- 17.30 uur start de rondleiding;
- 19 uur staat een fantastisch buffet voor ons klaar, met muzikale omlijsting
- 22.30 uur staat de bus weer klaar om ons terug te brengen naar Dordrecht. 
 
Zaterdag 20 mei 2023, de wegvaardag
 
Om 9.30 uur wordt iedereen weer in 'de Soos' verwacht voor een gezamenlijk ontbijt en de voorzitter zijn sluitingswoordje zal doen. Vanaf 12 uur moeten de ligplaatsen weer beschikbaar zijn voor nieuwe passanten, maar u kunt natuurlijk ook bij de havenmeester aangeven dat u langer wilt blijven. 
 
Dit fantastische jubileumfeest vraagt een eigen bijdrage van € 87,50 per persoon. Dat kunt u overmaken op bankrekening NL56INGB0004807884. Het liggeld zal contant bij u worden opgehaald door de penningmeester en is € 1,70/m/nacht (groepstarief).