Aanmelden Jubileum 2018

Het programma:
 
 
Donderdag 10 mei. Amsterdam Marina;

Alle deelnemers moeten die dag gearriveerd zijn! Er zijn ligplaatsen gereserveerd. 180m steiger. Wel elektra maar geen water. Wanneer er aan water behoefte is adviseer ik u om eerst even aan te leggen aan de kop van het C-D steiger en daar water te tanken. Restaurant "Loetje” behoeft geen uitleg. Toch? Heerlijk biefstukje in ouderwetse jus. Dit doet u eventueel geheel op eigen gelegenheid.

Vrijdag 11 mei. "De Dag”.

In een bovenzaal van "Loetje” zal de koffie of thee met een gebakje voor u gereed staan. De opening zal door Henk gedaan worden waar we op toasten met door de werf gesponsorde bubbels! Aansluitend varen we met sloepen door Amsterdam waar rondvaartboten niet kunnen komen. Lunchen doen we bij van Puffelen en daarna per boot naar het Scheepvaartmuseum voor een rondleiding en ook een bezoek aan het VOC schip. Gidsen zullen ons hier rondleiden. Na het bezoek aan het V.O.C. museum ligt er een rondvaartboot gereed die ons weer naar de Amsterdam Marina brengt. Nu even tijd om u op te frissen e.d. Om ongeveer 18.30uur vertrekken we weer per boot voor het diner/cabaret/entertainment welke geheel is uitbesteed. Geen idee wat u kunt verwachten. Maar dat het een "echte Amsterdamse aangelegenheid” wordt is zeker. Om ongeveer 22.30 uur wordt u weer per boot afgeleverd in de jachthaven.

Zaterdag 12 mei.

Ontbijten we met z’n allen in de IJ-kantine om 09.00 uur. Om 12.00 uur moeten wij de jachthaven weer verlaten.

Woensdagavond eventueel verzamelen?

Of in Uithoorn of aan het Nieuwe meer en dan gezamenlijk door de Nieuwe Meer sluis (120m x 11,5m) en Kostverlorenvaart varen. Wel moeten daar de bruggen open voor enkelen.

Ter vergelijking, Sluis Purmerend is 60 x 15 m.

 

 

De kosten bedragen 55,-- per persoon.

Via de Contact pagina kunt u zich middels een e-mail aanmelden. Geef hierin het aantal personen door. Hierna krijgt u een retourmail met de bevestiging van de aanmelding en het rekeningnummer waarop u het totaalbedrag kan overmaken. Let op! de aanmelding is pas officieel als het over te maken bedrag binnen is.